Herstel van verloren bestanden: herstel alle verloren, verwijderde of verborgen bestanden van alle opslagapparaten.
file recovery deleted file recovery lost file recovery recover files recover deleted files recover lost files recover files from hard drive

Bestandherstel

Herstel verloren of verwijderde bestanden van alle soorten opslagapparaten

Recoverit software voor bestandsherstel herstelt meer dan 1000 bestandstypen van meer dan 2000 opslagapparaten, waaronder systeemgecrashte computers, harde schijven, geheugenkaarten, NAS-servers, Linux-systemen, camera's en meer. Herstel snel verloren video's, foto's, bestanden, audio, e-mails en zelfs permanent verwijderde Office-documenten!
Probeer het gratis
Zie prijzen
Voor Windows 11 / 10 / 8 / 7 / Vista
Probeer het gratis
Zie prijzen
macOS 10.10-14(Sonoma)

Probleemoplossen:
Wat veroorzaakt bestandsverlies of verwijdering op opslagapparaten

Bestandsverlies of verwijdering op opslagapparaten kan een frustrerende ervaring zijn, vooral als het om waardevolle of gevoelige gegevens gaat. Door de veelvoorkomende oorzaken van bestandsverlies te begrijpen,
u kunt preventieve maatregelen nemen om dit te voorkomen en verloren bestanden te herstellen als dit gebeurt, waardoor u gemoedsrust en veiligheid krijgt in een digitaal afhankelijke wereld.

file loss due to human error

Menselijke fout

Als u per ongeluk op de toets "Verwijderen" drukt en de Prullenbak leegmaakt, worden de bestanden definitief verwijderd. Bewerkingen zoals verkeerde formattering en verkeerde partitie kunnen ook leiden tot bestandsverlies.

file loss due to hardware failure

Hardwarestoring

Opslagapparaten zoals harde schijven en USB-drives kunnen hardwareschade oplopen als gevolg van factoren zoals levensduur, productiekwaliteit en externe invloeden, wat kan leiden tot bestandsverlies.

file loss due to software failure

Softwarefout

Problemen met besturingssystemen, bestandssystemen of stuurprogrammasoftware kunnen bestandsverlies op opslagapparaten veroorzaken. Voorbeelden hiervan zijn systeemcrashes, blauwe schermen en virusinfecties.

file loss due to logical damage

Logische schade

Softwarefouten of hardwarestoringen kunnen schade aan datastructuren zoals bestandstoewijzingstabellen en opstartsectoren op opslagapparaten veroorzaken, wat kan leiden tot verlies of verwijdering van bestanden.

 file loss due to system corruption

Systeemcorruptie

Incompatibiliteitsproblemen tijdens besturingssysteem- of software-upgrades kunnen leiden tot bestandsverlies. Schade aan het bestandssysteem kan uw bestanden ook ontoegankelijk maken en zelfs resulteren in het verwijderen van bestanden.

file loss due to virus or malware attacks

Virus-/malware-aanvallen

Computervirussen of malware kunnen ervoor zorgen dat bestanden worden gewijzigd, gecodeerd of verwijderd, wat mogelijk kan leiden tot gegevensverlies, systeemkwetsbaarheden en een negatieve invloed op de productiviteit.

file loss due to power issues

Stroomproblemen

Instabiele voedingen of plotselinge stroomuitval kunnen leiden tot bestandsverlies of schade op opslagapparaten, wat kan leiden tot mogelijke gegevensbeschadiging, hardwarestoringen en aanzienlijke tegenslagen voor gebruikers.

file loss due to other unexpected factors

Andere onverwachte factoren

Magnetische interferentie, zoals blootstelling aan sterke magnetische velden. Natuurrampen zoals branden en overstromingen, of omgevingsfactoren zoals onjuiste temperatuur en vochtigheid in de productieomgeving.

Bescherming:
Bescherm cruciale bestanden effectief tegen verwijdering of verlies

In de digitale wereld van vandaag zijn we sterk afhankelijk van verschillende vormen van gegevens: van persoonlijke foto's en video's tot belangrijke werkdocumenten en projecten. Deze cruciale bestanden zijn de digitale schatten die we ons niet kunnen veroorloven te verliezen. Om bestandsverlies te voorkomen, is het essentieel om proactieve stappen te ondernemen om onze digitale activa te beschermen en ervoor te zorgen dat vitale gegevens veilig en toegankelijk blijven.
Regelmatige bestandsback-up
Beveiliging van antivirussoftware
Hardware-onderhoud
Energiebeheer
Vermijd menselijke fouten
Encryptie en toestemming
Bescherming van opslagapparaten
Systemen en software-update
regular file backup
Om te voorkomen dat uw waardevolle gegevens per ongeluk worden verwijderd of beschadigd raken op het opslagapparaat, is het van cruciaal belang om regelmatig een back-up te maken van belangrijke bestanden op alternatieve opslagapparaten of cloudopslagdiensten. We raden u aan Wondershare UBackit bestandsback-upexpert te gebruiken, een alles-in-één oplossing voor het maken van back-ups, klonen en herstellen van bestanden die het risico op mogelijke fouten minimaliseert en de beste zorg voor uw kritieke bestanden garandeert.
antivirus software safeguard
Om de veiligheid van uw computer en gevoelige gegevens te garanderen, dient u betrouwbare antivirussoftware te installeren en deze regelmatig up-to-date te houden. Deze cruciale stap helpt infecties door virussen of malware te voorkomen, wat kan leiden tot onomkeerbare verwijdering van bestanden, versleuteling en andere schadelijke gevolgen voor de prestaties en veiligheid van uw systeem.
hardware maintenance
Het is essentieel om regelmatig de gezondheid van uw opslagapparaten, zoals harde schijven of solid-state drives, te controleren om optimale prestaties en gegevensintegriteit te garanderen. Zorg ervoor dat u oude, defecte of beschadigde apparaten indien nodig vervangt om gegevensverlies te voorkomen en de efficiëntie van uw computersysteem of netwerk te behouden.
power management
Om de bestanden en functionaliteit van uw computer te beschermen, sluit u deze aan op een stabiele stroombron, zoals een overspanningsbeveiliging of een ononderbroken stroomvoorziening (UPS). Deze voorzorgsmaatregel helpt bestandsbeschadiging, gegevensverlies of hardwareschade als gevolg van stroomschommelingen, instabiliteit of onvoorziene storingen te voorkomen, waardoor optimale prestaties en veiligheid worden gegarandeerd.
avoid human errors
Wanneer u met opslagapparaten zoals harde schijven of USB-sticks omgaat, wees dan voorzichtig en aandachtig om acties te vermijden die tot bestandsverlies kunnen leiden, zoals het per ongeluk verwijderen van belangrijke bestanden of het per ongeluk formatteren van het apparaat. Controleer altijd uw acties en overweeg het gebruik van hulpmiddelen die een vangnet bieden, zoals de Prullenbak of de Prullenbak.
encryption and permission
Om kritieke gegevens te beveiligen en de vertrouwelijkheid te behouden, implementeert u encryptie voor vitale bestanden en stelt u de juiste toegangsrechten in voor bestanden, zodat toegang uitsluitend mogelijk is voor geautoriseerde gebruikers. Dit beperkt de risico's van ongeoorloofde toegang, manipulatie of onbedoelde verwijdering van gevoelige gegevens, waardoor de integriteit en veiligheid van persoonlijke of professionele informatie wordt versterkt.
storage device protection
Om de levensduur van uw opslagapparaten te garanderen en uw gegevens te beschermen, is het belangrijk om ze op de juiste manier op te slaan en blootstelling aan extreme temperaturen, vochtigheid of sterke magnetische velden te vermijden. Het oefenen van de juiste opslagtechnieken kan het risico op fysieke schade, gegevensbeschadiging of verlies aanzienlijk verminderen, waardoor uw waardevolle informatie veilig blijft.
systems and software update
Om het risico op bestandsverlies te minimaliseren en de systeemstabiliteit te behouden, is het essentieel om uw besturingssystemen en software regelmatig bij te werken. Dit zorgt ervoor dat bekende kwetsbaarheden, compatibiliteitsproblemen en potentiële bugs worden aangepakt, waardoor uiteindelijk de algehele prestaties, beveiliging en betrouwbaarheid van uw computer en de gegevensopslag worden verbeterd.

Oplossing:
Ultieme bestandsherstelexpert voor alle problemen met bestandsverlies

Recoverit is krachtige en gebruiksvriendelijke software voor het herstellen van verwijderde bestanden om al uw problemen met bestandsverlies op te lossen. Met zijn uitgebreide herstelmogelijkheden, geavanceerd scanalgoritme, gebruiksvriendelijke interface en hoog slagingspercentage is Recoverit uw go-to-oplossing voor al uw behoeften op het gebied van herstel van verloren bestanden. Zeg vaarwel tegen de angst voor gegevensverlies en vertrouw op Recoverit om uw bestanden veilig en wel terug te krijgen.
recoverit file recovery software
Alles-in-één expert voor verloren of verwijderde bestandsherstel
√ Herstel verloren of verwijderde bestanden van harde schijven, SD-kaarten, USB-drives, enz.
√ Red kritieke gegevens van systeemgecrashte Windows-computers of Macs.
√ Herstel verloren bestanden op Linux-systemen en NAS-servers.
√ Herstel video's, zelfs fragmenten en foto's van meerdere apparaten.
√ Herstel beschadigde video's na herstel, ondersteun camera's, DJI, GoPro, enz.
√ Hoog slagingspercentage bij herstel, waarbij verwijderde bestanden met minimale moeite worden hersteld.
file recovery patents

35+ patenten voor
Data herstel

file recovery expert

Hersteldeskundigen
Sinds 2003

g2 leader in data recovery
free support

24 x 7 gratis technologie
Steun

secure download

100% veilig, virusvrij
Garantie

Vermogen:
Haal moeiteloos verwijderde bestanden terug in alle formaten, op alle apparaten

Vergeet de zorgen over gegevensverlies! Met meer dan 20 jaar expertise op het gebied van gegevensherstel heeft het Recoverit-team onafhankelijk een aantal gepatenteerde technologieën ontwikkeld die een hoog succespercentage garanderen bij het ophalen van waardevolle bestanden van diverse opslagapparaten, waarmee ze de concurrentie voorbijstreven.

Ondersteuning van herstel van meer dan 1000 bestandsformaten

Of u verwijderde Excel-bestanden moet herstellen van SD-kaarten, waardevolle video's en foto's ophalen na een computersysteem crasht, of verloren bestanden op Linux-systemen moet herstellen, etc., reken op Recoverit voor efficiënt en succesvol gegevensherstel in meer dan 1000 bestandsformaten.

Videoformaten: MP4, MOV, AVI, FLV, M4V, WMV, MXF, AVI, MKV, MPEG, MPEG4, MPG, MTS, AVCHD, BRAW, R3D, etc.
Fotoformaten: JPEG, JPG, PNG, PSD, RAW, RGB,3FR, ABM, AFX, ANI, ARW, BIZ, BLD, BLEND, BMP, CAD, etc.
Documentformaten: DOC, DOCX, RTF, DOT, DOTX, DOTM, ODT, WordML, XLS, XLSX, XLTX, PPT, PPTX, PPSX, PDF, PDF/A, etc.
Audioformaten: MP3, AAC, FLAC, OGG, WAV, WMA, AA3, AAC, AC3, ACC, AFC, AIF, AIFC, AIFF, AM, AMR, APE, etc.
E-mailformaten: BKL, BKS, BMS, DBX, DCI, EDB, EML, EMLX, MAIL, MBX, MSG, NSF, OEB, PAB, PST, WAB, etc.
Zip-formaten: 7Z, ACE, ALZ, ARC, ARJ, BZ, BZIP, CAB, DBS, DEB, GZ, JAR, KRYPTER, LZA, LZH, MSI, PF, PKG, PUP, RAR, etc.
advanced video recovery
Video
photo recovery
Foto
document recovery
Document
audio recovery
Audio
email recovery
E-mail
zip recovery
Zip
recover all file formats

Herstel van meer dan 2000 opslagapparaten

De Recoverit-tool voor bestandsherstel, die helpt bij het herstellen van verloren gegevens uit Windows or verwijderde bestanden van Mac-apparaten herstellen, ondersteunt ook een breed scala aan herstelmedia, zoals herstel van externe harde schijf, Herstel van USB-flashdrive, herstel van de geheugenkaart, en herstel verloren bestanden van HDD's, SSD's, digitale camera's, actiecamera's, camcorders, drones en meer dan 2000 andere typen opslagapparaten.

computer file recovery
Computer
laptop file recovery
Laptop
internet hard disk file recovery
Internet-harde schijf
external hard drive file recovery
Externe harde schijf
camera file recovery
Camera
usb flash drive file recovery
USB stick
memory card file recovery
Geheugenkaart
nas file recovery
NAS-server
other storage media file recovery
Andere opslagmedia
NOTITIE Ontdek de uitgebreide technische specificatielijst van bestandsherstelformaten, apparaten en scenario's ondersteund door Recoverit.

Gids:
3 stappen om verloren, verwijderde of verborgen bestanden te redden met Recoverit

Moeiteloos in drie stappen helpt de Recoverit-tool voor bestandsherstel u verwijderde bestanden van interne/externe schijven te herstellen, vitale gegevens van gecrashte computersystemen te redden en zelfs Linux- of NAS-bestanden op te halen, waardoor een uitgebreide oplossing wordt geboden voor het herstel van verloren bestanden.
Stap 1Kies de doelharde schijf of partitie
Download en start de Recoverit-software voor bestandsherstel op uw Mac- of Windows-computer. Klik op de knop Harde schijven en locaties en kies de doelschijf met uw verloren bestanden. Als u de externe harde schijf op uw computer hebt aangesloten, kunt u bestanden van het externe apparaat herstellen.
choose the target hard drive or partition
Stap 2Scan en lokaliseer alle verloren bestanden
Vervolgens scant Recoverit automatisch alle verloren bestanden in het geselecteerde gebied. Zodra Snelle scan is voltooid, kunt u een voorbeeld van de gescande bestanden bekijken en herstellen. De Deep Scan-modus zal nog steeds dieper verborgen bestanden voor u opgraven. U kunt het automatisch scannen stoppen als de gewenste bestanden verschijnen en de filtertool gebruiken om meer doelbestanden te lokaliseren.
scan and find all lost files
Stap 3Bekijk een voorbeeld en herstel de verloren bestanden
Nadat Recoverit al uw verloren of verwijderde bestanden heeft gescand en gepresenteerd, kunt u een voorbeeld ervan bekijken om er zeker van te zijn dat ze herstelbaar zijn. Bovendien kan Recoverit u ook helpen bij het repareren van kapotte documenten, video's en afbeeldingen tijdens het voorbeeldproces als een gescand bestand beschadigd of beschadigd is. U kunt de bestanden snel selecteren en op de knop Herstellen klikken om ze op uw opslagapparaat op te halen.
preview and recover lost files from hard drives
Stap 1Maak een opstartbare USB-flashdrive
Start de Recoverit-bestandshersteltool op een werkende computer, selecteer de optie Systeemcrash computer en druk op Start. Hierdoor kunnen zowel Mac- als Windows-apparaten verschillende problemen met systeemcrashes oplossen, zoals Computer Not Bootable, Blue Screen Of Death en Black Screen Of Death.
create a bootable usb flash drive
Stap 2Start de gecrashte pc op met behulp van de opstartbare USB
Sluit het opstartbare USB-station aan op uw gecrashte Windows- of Mac-computer, start het opnieuw op en pas het BIOS aan om uw gecrashte computer op te starten vanaf het USB-station. Raadpleeg de gedetailleerde handleiding voor een snel herstartproces van de computer voltooiing.
boot the crashed computer with the bootable usb
Stap 3Red verwijderde bestanden van een gecrashte computer
Zodra u de gecrashte computer succesvol opnieuw hebt opgestart na de bovenstaande eenvoudige stappen, kunt u de computer aansluiten op een werkbare harde schijf en de benodigde bestanden herstellen op dit veilige opslagapparaat. Bovendien kunt u met Recoverit de herstelde video's, foto's, documenten, e-mails en alle andere bestanden bekijken en controleren voordat u ze opslaat.
recover deleted files from crashed computer
Stap 1Kies de NAS- en Linux-herstelmodus
Klik op de knop NAS en Linux en kies NAS Recovery of Linux Recovery om uw gegevens van NAS- of Linux-systemen te herstellen. Dankzij dit real-time herstelproces kunt u de NAS-server niet stoppen. Laten we vervolgens het NAS-gegevensherstel als voorbeeld nemen.
nas recovery and linux recovery
Stap 2Maak op afstand verbinding met de Nas-server of Linux-systeem
Nadat u de NAS Recovery-functie hebt gekozen, zoekt de Recoverit-bestandshersteltool naar de NAS-servers op het lokale netwerk. Hiermee kunt u ook handmatig verbinding maken met uw server met de informatie over het IP-adres, de poort, het gebruikersaccount en het wachtwoord.
connect to nas server or linux system
Stap 3Scan, herstel en bewaar alle verloren bestanden
Nu u toegang heeft tot uw NAS-service, zal Recoverit automatisch alle verloren, verwijderde en verborgen bestanden scannen en vinden die op de NAS-server zijn opgeslagen. U kunt het scannen van bestanden op elk gewenst moment onderbreken of stoppen. Met het filter op de werkbalk kunt u snel specifieke bestanden vinden en tijdverspilling voorkomen. Eindelijk kunt u een doelpad selecteren om uw herstelde bestanden op te slaan.
recover lost files from nas and linux

Bekijk wat onze gebruikers vaak vragen over bestandsherstel

  • Maak je geen zorgen. Of u nu per ongeluk video's, foto's, documenten of andere bestanden op de SD-kaart hebt verwijderd of gegevens bent kwijtgeraakt als gevolg van een SD-kaartfout, u kunt Recoverit-software voor bestandsherstel proberen. Hiermee kunt u in 3 stappen veilig alle verloren, verwijderde of verborgen SD-kaartgegevens ophalen.
  • Natuurlijk. Soms verwijdert u per ongeluk cruciale Office-bestanden, zoals Excel-werkbladen, of raakt u niet-opgeslagen documenten kwijt als gevolg van onverwachte stroomstoringen of systeemcrashes. U kunt vertrouwen op de Recoverit-software voor bestandsherstel om uw probleem op te lossen. Dit programma is ontworpen om verschillende soorten verloren bestanden op te halen, waaronder Excel-documenten, andere kantoorbestanden, video's, foto's, e-mails, enz.
  • Ja, het gebruik van Recoverit-software voor bestandsherstel is 100% veilig. Recoverit is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van dataherstel en heeft vele gepatenteerde technologieën voor dataherstel ontwikkeld, waarmee verloren bestanden veilig, efficiënt en met een hoog succespercentage kunnen worden hersteld. Zorg er echter altijd voor dat u de Recoverit-software downloadt van een vertrouwde bron en verifieer de legitimiteit ervan vóór de installatie.
  • Recoverit bestandsherstelsoftware kan bestanden herstellen van bijna alle opslagapparaten, zoals interne schijven, externe harde schijven, Windows-systemen, macOS-systemen, Linux-systemen, NAS-servers, SD-kaarten, geheugenkaarten, USB-flashdrives, camera's en meer dan 2000 opslag media.
recoverit logo
Herstel moeiteloos alle verloren bestanden van alle apparaten
Probeer het gratis