NAS-gegevensherstel - Herstel eenvoudig verwijderde bestanden van NAS-schijf!

NAS-gegevensherstel

Ga aan de slag met Recoverit om verwijderde, verloren of zelfs corrupte bestanden te herstellen van de oudste tot de nieuwste NAS-configuraties (Network Attached Storage) op de markt.

Voor Windows 11/10/8.1/8/7/Vista

Voor MacOS X 10.10 - MacOS 14 (Sonoma)

Schakel over naar Mac >> Schakel over naar Windows >>

Effectieve NAS-gegevensherstelsoftware voor alle gelegenheden

Recoverit biedt NAS-gegevensherstel voor alle reguliere leveranciers, RAID-niveaus, mediaformaten en besturingssystemen. Het maakt niet uit hoe u uw gegevens op NAS-schijven bent kwijtgeraakt, Recoverit kan herstel de verloren bestanden eenvoudig en veilig.

Verschillende scenario's
404
Per ongeluk verwijderen

Verwijdert u per ongeluk bestanden van uw NAS-servers? Geen zorgen. Recoverit NAS-gegevensherstel kan snel verwijderde bestanden van Synology, QNAP, WD en meer herstellen.

404
Formatteren van harde schijf

U kunt een schijf formatteren om fouten in de NAS-server, die tot gegevensverlies leiden, te herstellen. Ontspannen. Gebruik deze NAS-gegevenshersteltool om alle verloren bestanden van de geformatteerde NAS-schijf te herstellen.

404
Gegevens ontoegankelijk

Omdat de NAS gebaseerd is op het Linux besturingssysteem, verlies je de toegang tot je gegevens als de Linux problemen ondervindt. Met deze tool kunt u ook gegevens van een gecrasht besturingssysteem redden.

404
Schijffout

Als uw NAS-schijf heeft slechte sectoren of systeembestanden op de harde schijf beschadigd zijn, kan deze herstelsoftware voor NAS-schijven gegevens van een beschadigde NAS-harde schijf herstellen en redden.

404
RAID-reconstructie mislukt

Het RAID-schema in NAS helpt gegevens een of meer harde schijfstoringen te overleven. Maar RAID opnieuw opbouwen kan mislukken bij meerdere schijfstoringen. De RAID-herstelsoftware helpt in dergelijke gevallen gegevens te herstellen.

404
Defecte controllers

Foutieve reorganisaties of verbouwingen tijdens firmware-upgrades kunnen leiden tot defecte NAS/RAID-controllers, wat kan leiden tot gegevensverlies. Met Recoverit NAS-herstel kunt u snel uw gegevens terugkrijgen.

404
Apparatuur veroudering

Ondanks al deze inspanningen kunnen we niet om de realiteit heen dat zelfs de meest duurzame NAS-apparaten een beperkte levensduur hebben. De gegevens kunnen echter worden hersteld als u deze kwijtraakt vanwege veroudering van de apparatuur.

404
Stroomstoring

Stroomuitval en spanningsschommelingen kunnen NAS-beschadiging veroorzaken, omdat stroomstoringen of schommelingen ervoor kunnen zorgen dat een individuele schijf niet in RAID kan worden geïntegreerd. In dit geval kan Recoverit u ook helpen.

Diverse opslag
Werk rechtstreeks samen met de meeste NAS-fabrikanten
• Ondersteunde NAS-merken

Synology, QNAP, ASUSTOR, WD (Western Digital), Buffalo, LaCie, Seagate, Thecus, D-Link, Iomega, TERRAMASTER, enz.

• Ondersteunde RAID-niveaus

Alle RAID-typen worden ondersteund, zoals RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 6, and RAID 10.

Alle bestandstypen
Herstel meer dan 1000 bestandsformaten

Recoverit kan alle bestandstypen en formaten van NAS-schijven herstellen, inclusief muziekbestanden, documenten, foto's, video's, e-mails, enz., met de verplichting "geen gegevens, geen kosten". Bovendien kunt u een voorbeeld van de gevonden bestanden bekijken om nauwkeurig herstel te vergemakkelijken.

404
Videobestanden
404
Grafische bestanden
404
Documenten
404
E-mailbestanden
404
Andere bestanden

Betere ervaring met NAS-gegevensherstel

404
Realtime herstel

Haal gegevens in realtime op zonder het werk op de NAS-server te onderbreken.

404
Geen schijfuittreksel

Herstel gegevens zonder de NAS-schijf los te koppelen en voorkom schade aan de schijf.

404
Geen RAID-reconstructie

Maak een einde aan het complexe RAID-herbouwproces. NAS-herstel kan eenvoudig zijn.

404
Eenvoudig

Kies gewoon uw NAS, schakel SSH in en herstel bestanden van de NAS-schijf.

404
Snel

Er zijn verschillende filteropties beschikbaar om snel de bestanden te vinden die u nodig heeft.

404
Professioneel

Met 35 patenten bedraagt het herstelsuccespercentage van Recoverit maximaal 95%.

404
Expert in NAS-gegevensherstel

Met 20 jaar ervaring in gegevensherstel is Recoverit toegewijd aan eenvoudigere, gemakkelijkere, veiligere en meer intuïtieve technologie voor het herstellen van bestanden van NAS-apparaten.

Help iedereen die NAS-gegevensherstel nodig heeft

404
404
404
404

Midden-en kleinbedrijf

MKB-bedrijven gebruiken NAS-servers omdat de snelheid van data-uitbreiding de digitale transformatie versnelt in een snel veranderend technologielandschap. Een NAS-storing kan echter enorme financiële schade tot gevolg hebben. Met Recoverit kunnen alle bedrijfskritische gegevens worden opgeslagen zonder de NAS-server te demonteren.

Hoe verwijderde bestanden van NAS te herstellen met Recoverit

Stap 1
Kies NAS-herstel

Start Recoverit en selecteer NAS Recovery onder het tabblad NAS en Linux Recover.

Stap 2
Maak verbinding met NAS-apparaat

Voer het IP-adres, de poort, de gebruikersnaam en het wachtwoord in om de tool met uw NAS-server te verbinden.

Stap 3
Scannen en herstellen

De NAS-serverscan begint. Bekijk een voorbeeld van de gewenste bestanden en klik op "Herstellen" om de gegevens terug te krijgen.

404
404
404
404

Technische specificaties

Ondersteund computerbesturingssysteem
 • Windows: Windows 11/10/8.1/8/7/Vista
 • Windows-server: 2003-2022
 • Mac: macOS X 10.10 of hoger
Ondersteund NAS-bestandssysteem
 • EXT4 , BTRFS, XFS, en BFS
Vereiste ruimte op de harde schijf
 • Minimaal 56 MB voor installatie

Ontdek meer details >>

softpedia
techjury

Bekijk wat onze gebruikers vaak vragen

section7-iconWat moet ik doen nadat ik gegevensverlies op de NAS heb ervaren?

vector1 vector
 • Haal het NAS-apparaat niet uit elkaar en trek de harde schijf niet eruit, omdat het eruit trekken de harde schijf kan beschadigen, wat kan leiden tot verder gegevensverlies.
 • Initialiseer de opslagbehuizing niet opnieuw wanneer u wordt gevraagd over een of meer harde schijfstoringen.
 • Start het herbouwproces van de NAS niet voordat u uw belangrijke gegevens hebt hersteld, aangezien het herbouwproces het NAS-volume volledig leegmaakt.
 • Valideer back-ups voordat u NAS-hardware of -software vervangt of bijwerkt.
 • Probeer slechts enkele keren in te schakelen bij harde schijven met fysieke storingen (zoals niet herkend worden, abnormale geluiden van de harde schijf, motoren draaien niet, etc.).
Ja. Als uw NAS-server is gebaseerd op RAID 0, 1, 5, 6, 10, 01 of 50, kan Recoverit NAS-gegevensherstel u helpen gegevens op te halen van beschadigde NAS-schijven. U hoeft alleen maar Recoverit te installeren en verbinding te maken met uw NAS-server. Daarna scant het automatisch uw NAS-schijf op verwijderde of verloren bestanden, en u kunt de gewenste bestanden herstellen na het bekijken ervan.
Recoverit biedt extern NAS-gegevensherstel - de snelste NAS-herstelmethode. Je hoeft de NAS-server niet te demonteren of de harde schijven eruit te halen. In plaats daarvan downloadt en installeert u Recoverit eenvoudig op uw pc of Mac. Verbind vervolgens Recoverit met uw NAS-server door IP, poort, gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Nu bent u klaar om verloren NAS-gegevens te scannen en te herstellen.
Om een succesvolle externe verbinding met de NAS te garanderen, moet u SSH ingeschakeld hebben (vereist voor externe toegang) en een gebruikersnaam hebben met ROOT-toestemming (vereist voor volumescan). Als de verbinding mislukt, kunt u daarom het volgende controleren:
 1. Controleer of SSH is ingeschakeld: Ga op het NAS-apparaat naar "Configuratiescherm"> "Terminal& SNMP"> "Terminal">"Schakel SSH-service in." Zorg ervoor dat "SSH-service inschakelen" is aangevinkt.
 2. Controleer of uw NAS-apparaat/Linux-systeemaccount beheerders- of ROOT-toestemming heeft: Neem voor NAS-apparaten Synology als voorbeeld, selecteer "Configuratiescherm" > "Gebruiker en groep" en stel de beheerdersrechten van de gebruiker in in het instellingsitem. Verschillende fabrikanten kunnen verschillende optienamen hebben, en u kunt de kennisbibliotheek van de NAS-fabrikant raadplegen. Voor Linux-systemen moet u de opdrachten usermod of gpasswd uitvoeren om beheerdersrechten te verlenen.
 3. Controleer ten slotte of het IP-adres, de poort, de gebruikersnaam en het wachtwoord correct zijn ingevoerd nadat u de bovenstaande twee hebt ingeschakeld.
Ja, dit is normaal omdat NAS-apparaten over het algemeen een grote capaciteit hebben, waardoor het scannen tijdrovend is.
recoverit logo
Herstel alle verloren of verwijderde NAS-serverbestanden
Probeer het gratis