Nr. 1 videoherstelsoftware - Herstel Ultra HD 4K/8K-video's

Herstel video's altijd en overal

Het maakt niet uit wat voor soort videogegevens verloren gaan of op welke manier, u kunt erop vertrouwen dat Recoverit uw verloren of verwijderde bestanden terugkrijgt. Recoverit biedt
geavanceerde videoherstelfuncties waarmee u verschillende videoformaten van alle opslagmedia en besturingssystemen kunt herstellen.

Effectief videoherstel in alle mogelijke scenario's

Wondershare Recoverit is een van de weinige videoherstelsoftware die verwijderde, corrupte
of beschadigde videobestanden in meer dan 500 scenario's kan herstellen.

video recovery scenarios icon1

Per ongeluk verwijderen

Het is gebruikelijk dat u per ongeluk een bestand verwijdert wanneer u honderden bestanden verwerkt, maar maakt u zich geen zorgen; Recoverit kan ze voor u terughalen. Je kunt verwijderde video's herstellen, zelfs als je ze "verschuift + verwijdert".
video recovery scenarios icon2

SD-kaart formatteren

Een van de meest voorkomende manieren waarop videografen per ongeluk hun foto's en video's "verwijderen" is door SD-kaarten te formatteren om waardevolle ruimte vrij te maken. Recoverit blinkt uit in het herstellen van deze bestanden.
video recovery scenarios icon3

Bestandsverlies tijdens het kopiëren van gegevens

Softwarecrashes, hardwareproblemen en stroomuitval tijdens bestandsoverdracht leiden tot gegevensverlies. Recoverit kan deze videobestanden lokaliseren en u ze veilig laten verplaatsen.
video recovery scenarios icon4

Apparaatschade

Als uw camera niet correct werkt als gevolg van waterschade of een val, kan dit videoverlies veroorzaken. Recoverit kan uw video's herstellen zolang deze nog herkenbaar zijn voor de computer.
video recovery scenarios icon5

Plotselinge stroomstoring

De videobestanden waaraan u werkt, kunnen verloren gaan of zelfs beschadigd raken door een onverwachte stroomstoring. Met deze videoherstelsoftware kunt u in een mum van tijd videoherstel uitvoeren.
video recovery scenarios icon6

Meer fouten

Recoverit videoherstelsoftware werkt ook om video's van vele andere problemen te herstellen, zoals het uittrekken van een SD-kaart of schijf zonder deze eerst te ontkoppelen, virusaanval, RAW-harde schijf, enz.

Verloren of verwijderde videoherstel voor alle opslagmedia

Recoverit videoherstel is niet beperkt tot specifieke opslag. In plaats daarvan werkt het met meer dan
2000 opslagapparaten.

video recovery media icon01

Herinnerings kaarten

Geheugenkaarten zijn de meest draagbare optie, maar ook de meest gevoelige. Recoverit ondersteunt videoherstel van alle soorten geheugenkaarten, zoals MicroSD, xD-foto, MMC-, SD- en CF-kaarten.
video recovery media icon02

Camera's

U kunt video's herstellen van verschillende merken en typen digitale camera's, zoals camcorders, actiecamera's, dronecamera's, GoPro, DVR's, beveiligingscamera's, professionele camera's, thuisbewaking, autorecorders, DSLR-camera's, dashcams, lichaamscamera's, enz.
video recovery media icon03

Computers/laptops

Met de videoherstelsoftware kunt u video's herstellen van Sony, HP, Toshiba, Apple, IBM, Asus, Lenovo, Dell en Acer computers/laptops met Windows, macOS en Linux.
video recovery media icon04

Externe harde schijven

U kunt Recoverit gebruiken om niet-gedetecteerde, beschadigde, geformatteerde of verwijderde videobestanden van alle merken externe harde schijven te herstellen, waaronder WD, Seagate, LaCie, SanDisk, Samsung en meer.
video recovery media icon05

USB sticks

Recoverit videoherstel kan uw video's terughalen van USB-flashstations, memory sticks, thumb drives of pen drives, ongeacht de bestandssystemen (FAT32, exFAT, NTFS, HFS, APFS, etc.).
video recovery media icon06

NAS-Server

Veel gebruikers installeren nu thuis NAS-servers om films/muziek/foto's op te slaan en te delen. In het geval van een NAS-storing kunt u Recoverit videoherstelsoftware gebruiken om uw kostbare mediabestanden te redden.

Herstel snel bijna 100 videoformaten

Camera's nemen video's op in verschillende bestandsformaten, afhankelijk van het merk en apparaattype. U hoeft
zich geen zorgen te maken over het herstellen van een specifiek bestandstype, aangezien Recoverit met alle standaard videoformaten werkt
zoals MP4, MOV, MKV, AVI, FLV, M4V, MPEG, AVCHD, WMV, RTF, VSD, PAGES, NUMBERS, KEY,
MXF, ARI, ARX, R3D, MKV, 7Z, HEIC, HIF, AVIF, CR3, CRM, DAV, BRAW, WEBM, etc.

avi
fla
mp4
m4v
mov
3g2
wav
asf
mav
flv
awv
asx
Ontdek meer technische specificaties >>
video recovery uperior img01
HD-videoherstel
Ervaart u corruptie of duizenden videofragmenten wanneer u uw HD-video's probeert te herstellen? Raak niet gefrustreerd, want Recoverit werkt net zo goed met Full HD, Ultra HD 4K- en 8K-video's.
video recovery uperior img03
Herstel diep verborgen bestanden
Sommige video's kunnen niet gemakkelijk worden gescand als ze op specifieke apparaten zijn opgeslagen. Recoverit Enhanced Video Recovery biedt een snelle scanoptie en een diepe scanfunctie die alle video's kan ontdekken.
video recovery uperior img02
Professioneel videoherstel
Video's die door professionals zijn geproduceerd en bewerkt, zijn vaak onopgemerkt door hersteltools, omdat ze zijn gewijzigd en specifieke parameters hebben. Recoverit is bewezen en getest met deze video's.
video recovery uperior img04
Voorbeeld vóór herstel
In plaats van tijd te verspillen aan het herstellen van ongewenste videobestanden, kunt u de preview-functie gebruiken om te zien of u de gewenste videobestanden heeft gevonden en of ze afspeelbaar zijn. "Geen data, geen kosten" is gegarandeerd.

Superieure video
Herstelervaring

Met speciaal ontwikkelde algoritmen voor gegevensverzameling en technologieën voor videoherstel kunnen gebruikers met de verbeterde functionaliteiten van Recoverit meer doen en videogegevens herstellen die andere oplossingen niet kunnen herkennen, optimaliseren of extraheren.

20
Jaren
Met 20 jaar ervaring hebben wij
uitgebreide kennis van alle video- en opslagtechnologieën.
35
Patenten
35 Patenten voor bestandsherstel garanderen de hoogste succespercentages voor herstel en herstelde videokwaliteit.
Controleer het gepatenteerde videoherstelproces

Het verbeterde videoherstelproces van Recoverit

Videobestanden worden in fragmenten op opslagmedia opgeslagen. Het geheim achter het succespercentage van Recoverit ligt in het vermogen om
verspreide videofragmenten van een enkel videobestand te herkennen. Het maakt gebruik van een geavanceerd algoritme om videofragmenten op opslagmedia te detecteren en te matchen
en deze stukken samen te voegen om een volledige en afspeelbare video te herstellen.

video recovery arrow right
video recovery arrow right1
video recovery check icon01
Scant alle videofragmenten
video recovery check icon02
Matcht fragmenten met een specifieke video
en zet ze in de juiste volgorde
video recovery check icon03
Herstelt de hele video zonder
stukjes te missen
video recovery check img

Help iedereen die videoherstel nodig heeft

video recovery help img
video recovery help img2
video recovery help img3

Videografen

Videografen kunnen dagelijks honderden video's en foto's maken. Met Recoverit kunt u foto's en video's herstellen van professionele camera's die u hebt geformatteerd, verwijderd of kwijtgeraakt door onvoorziene gebeurtenissen. Het ondersteunt ook videoherstel van bewaking van huis en autorijdende recorders.

Reizigers

Als reiziger wilt u dierbare herinneringen en ervaringen vastleggen met uw camera. Recoverit videoherstelsoftware zorgt ervoor dat u geen video's kwijtraakt die tijdens uw reizen zijn gemaakt.

Vloggers/YouTubers

Systeemcrashes of onverwachte afsluitingen tijdens het bewerken/overbrengen van video's kunnen een ramp zijn voor YouTubers. Verlies geen enkele van de video's waaraan je hard hebt gewerkt; zorg ervoor dat er een vangnet beschikbaar is.
help-img01
Videografen
help-img02
Reizigers
help-img03
Vloggers/YouTubers
solution img

Videoreparatie en -herstel gecombineerd, waardoor een one-stop-video-oplossing wordt geboden

Veel hersteltools herstellen video's met succes, maar eindigen met onspeelbare video's. Recoverit is niet alleen uw videoherstelassistent; het kan deze beschadigde videobestanden ook binnen 3 stappen repareren. Het is in staat om uw MP4-, MOV-, MKV-, AVI- en meer video's te repareren, ongeacht of ze beschadigd of beschadigd zijn tijdens het opnemen, overbrengen, bewerken of converteren.

logo-pc
logo01
logo02
logo03
logo4

Bekijk wat onze gebruikers vaak vragen

section7-iconWaar gaan verwijderde video's naartoe?

vector1 vector
Wanneer u video's verwijdert, worden de verwijzingen naar die opslag verwijderd en wordt de ruimte vrijgemaakt, maar deze bestanden blijven in de opslag totdat ze worden vervangen door nieuwe gegevens. Goede hersteltools kunnen deze video's vinden en opnieuw herstellen.
Ja natuurlijk! U hoeft alleen maar betrouwbare videoherstelsoftware zoals Recoverit te vinden om uw bestanden terug te krijgen.
U kunt Recoverit gebruiken om verwijderde en beschadigde video's in drie stappen te herstellen:
  1. Start Recoverit en kies de opslagmedia waarop u uw video's bent kwijtgeraakt.
  2. Scan het geselecteerde opslagmedium.
  3. Bekijk en herstel de video's die u zoekt.
Er zijn veel hersteltools beschikbaar, en onze beste suggestie is toonaangevende G2-software voor gegevensherstel met gepatenteerde technologie voor videoherstel – Wondershare Recoverit. Het kan de videofragmenten automatisch scannen, verzamelen en matchen om ervoor te zorgen dat uw video's volledig worden hersteld en afspeelbaar zijn.
Full HD- of Ultra HD-video's zijn uitgebreider en worden opgeslagen in fragmenten verspreid over de opslag, waardoor ze moeilijk te verkrijgen zijn. Recoverit werkt echter effectief met deze fragmenten omdat het een geavanceerd algoritme heeft dat ze kan detecteren en de videofragmenten in de juiste volgorde kan plaatsen.
recoverit logo
Alle videoformaten, één hersteloplossing
Probeer het gratis