Hoe bestanden herstellen van externe harde schijf

Hoe verwijderde bestanden van externe harde schijf te herstellen

Recoverit Data Recovery-software biedt de gemakkelijke manier om u te helpen verloren gegevens van een externe harde schijf te herstellen met alle scenario's voor verloren gegevens, zoals een geformatteerde schijf, per ongeluk verwijderd, beschadigd of beschadigd.

Wondershare Recoverit Authors

May 20, 2021 • Filed to: Beantwoord problemen met de harde schijf • Proven solutions

0

Hoe herstel ik bestanden van een externe harde schijf

Na bestanden van een externe harde schijf zijn verwijderd of verloren zijn gegaam, kunnen alle bestanden worden teruggehaald en hoe kunnen de bestanden van een externe harde schijf worden hersteld? Op deze pagina zullen we de beste software voor het herstellen van externe harde schijven introduceren en u laten zien hoe u gemakkelijk en effectief uw verloren gegevens en bestanden kunt herstellen.

Wat zijn de oorzaken van gegevensverlies van een externe harde schijf

Behalve het per ongeluk verwijderen of bestanden van de externe harde schijf die verloren gaan, kunnen vele andere redenen ervoor zorgen dat uw gegevens verloren gaan op de externe harde schijf, de schijf kan een logische of een fysieke fout hebben. De meest voorkomende oorzaken voor gegevensverlies:

Hoe bestanden van een externe harde schijf herstellen zonder te formatteren

Wanneer uw gegevensbestanden van de externe harde schijf zijn verwijderd, kunt u alle verloren bestanden terughalen met de Recoverit Data Recovery software zonder formatteren. Het herstelprogramma voor de externe harde schijf kan effectief verwijderde bestanden van een externe harde schijf herstellen, zelfs als de schijf beschadigd of corrupt is geraakt, of de harde schijf per ongeluk is geformatteerd.

3 stappen om verloren gegevens van een externe harde schijf te herstellen

Download en installeer gratis Recoverit Data Recovery op uw computer, sluit de externe harde schijf aan op de pc. Volg de volgende drie stappen om uw gegevens terug te krijgen:

Stap 1. Start de Recoverit Externe Hard Schijf Herstel software, selecteer vervolgens het externe apparaat om aan de slag te gaan.

select the external hard drive

Stap 2. De herstelsoftware begint het apparaat te scannen om uw verloren bestanden te doorzoeken. Het scannen duurt ongeveer een minuut.

scanning the external device

Stap 3. Na de scan kunt u een voorbeeld van enkele herstelde bestanden bekijken, zoals foto's, video's, muziek, Office-documentbestanden. Selecteer uw bestanden door op de knop "Herstellen" te klikken om ze op een veilig opslagapparaat op te slaan.

preview recovered files

Video-tutorial van Recoverit externe harde schijf gegevensherstel

You Might Also Like

Recoverit author

Amy Dennis

staff Editor

(Click to rate this post)

Generally rated4.5(105participated)

Home > Resources > Beantwoord problemen met de harde schijf > Hoe bestanden herstellen van externe harde schijf