Hoe verloren gegevens van Windows Server 2016 te herstellen

Hoe Verloren Gegevens Herstellen op Windows Server 2016

Met de beste software voor PC data recovery kun je verloren gegevens herstellen op Windows server 2016.

Wondershare Recoverit Authors

Apr 09, 2024 • Gearchiveerd naar: Windows Computer Solutions • Bewezen oplossingen

0

Windows Server 2016 is door Microsoft gelanceerd als het nieuwe Operating System voor servers. Bedrijven en ondernemers maken gebruik van Windows server 2016. Het Mac OS is compatibel met Windows 10, wat de werking van de server en de PC optimaliseert. Maar net als andere Windows servers kan ook Windows Server 2016 gevoelig zijn voor virusaanvallen en ongeautoriseerde toegang. Veel gebruikers vragen naar oplossingen om verloren gegevens Windows server 2016 te herstellen.

Er kunnen verschillende redenen zijn voor het defect raken van de Windows server 2016, wat kan leiden tot het verlies van belangrijke gegevens van de gebruikers. Sommige zouden dat kunnen zijn:

Deel 1. Recoverit - De Beste Verloren Gegevens Herstel Software

Hier stellen we je een gebruiksvriendelijke toepassing voor om verloren gegevens op Windows server 2016 te herstellen. Het is echter heel efficiënt om verloren gegevens op Windows te herstellen met behulp van de software Recoverit Herstel van verloren gegevens software. Het biedt het volgende:

Mac gegevens herstellen

Recoverit - De Beste Verloren Gegevens Herstel Software

  • Herstel verloren of verwijderde bestanden, foto's, audio, muziek, e-mails van elk opslagapparaat effectief, veilig en volledig.
  • Ondersteunt gegevensherstel van prullenbak, harde schijf, geheugenkaart, flashdrive, digitale camera en camcorders.
  • Ondersteunt gegevensherstel in verschillende scenario's, waaronder plotselinge verwijdering, formattering, verloren partities, virusaanvallen en systeemcrashes.

Deel 2. Hoe Verloren Gegevens GHerstellen op Windows Server 2016

Download en installeer Recoverit data recovery op je computer, volg de volgende stappen om verloren data herstel uit te voeren.

Stap 1 Met Recoverit Data Recovery, klikt je op de "All-Around Recovery" optie om te beginnen met het uitvoeren van Verloren Bestand Herstellen op Windows server 2016.

verloren gegevens herstellen op Windows server 2016-stap1

Stap 2Selecteer de harde schijf waarvan je gegevens verloren zijn gegaan. Klik op de knop "Start" om verloren gegevens te scannen.

gegevens herstellen op Windows server 2016-stap2.1

Stap 3 Scan de harde schijf of het apparaat van je computer om je verloren gegevens te zoeken. Als je je gegevens na de eerste scan niet kunt vinden, kun je opnieuw scannen met de modus "All-around Recovery", die meer bestanden doorzoekt en meer tijd in beslag neemt.

gegevens herstellen op Windows server 2016-stap2.1

Stap 4 Bekijk een voorbeeld en herstel je gegevens. Na het scannen, kan je alle herstelbare bestanden controleren en een voorbeeld bekijken van sommige bestanden zoals afbeeldingen. Selecteer je gegevens en klik op de knop "Recover" om je gegevens terug te krijgen.

gegevens herstellen op Windows server 2016-stap2.1

Met Recoverit PC Data Recovery Software, zorg je voor de veiligste en meest betrouwbare verloren data herstel oplossingen voor de Windows server 2016 gebruikers.

Recoverit author

Adriaan Willems

staff Editor

(Click to rate this post)

Generally rated4.5(105participated)

Home > Resources > Windows Computer Solutions > Hoe Verloren Gegevens Herstellen op Windows Server 2016