Herstel verwijderde video's van Sony A6500?

Hoe verwijderde video's van Sony A6500 herstellen?

Hoe kan ik verwijderde video van Sony A6500 herstellen? Is het mogelijk om verwijderde video's van Sony A6500 terug te halen? Dit zijn twee van de meest gestelde vragen op internet. Als je je hetzelfde afvraagt, ben je bij dit artikel aan het juiste adres.

Wondershare Recoverit Authors

Apr 09, 2024 • Gearchiveerd naar: Photo/Video/Audio Solutions • Bewezen oplossingen

0

Heb je per ongeluk een belangrijke video verwijderd van je Sony A6500? Of is de geheugenkaart beschadigd en is alle media van de Sony A6500 verloren? Ben je bang dat je je gegevens nooit meer terugkrijgt? Maak je geen zorgen. Dit artikel is er om je te helpen.

Als je video's of afbeeldingen van je Sony A6500 verliest of verwijdert, kun je ze terughalen. Er zijn talloze methoden beschikbaar voor videoherstel.

Om je echter tijd en moeite te besparen, helpt dit artikel je door stap-voor-stap instructies te geven over de drie beste manieren.


Beoordeling van Sony Vegas Pro---- Is het een goede camera?

De Sony A6500 camera is een nieuw model, als opvolger van de Sony A6300 camera. De nieuwe verbeterde versie van de Sony A6500 heeft een schat aan unieke functies. Sony A6500 is een perfecte match voor sportfotografen. Sportfotografen profiteren van bufferdiepte, hybride beeldstabilisatie en een uitstekend touchscreen.

Het prijskaartje van de A6500 begint rond de $1400 en kan ook gekocht worden voor $1300. Hoewel het prijskaartje hoog lijkt, is de A6500 zijn prijs waard? Hieronder bespreken we de belangrijkste functies in detail.

sony a6500 camera foto

1. Aantal pixels:

De Sony A6500 heeft een enorme 24 miljoen pixels, wat bijdraagt aan video-opnamen van 4K-kwaliteit. Dit aantal pixels is zeer geschikt voor actie- en sportfotografie en videografie. De A6500 24,2 megapixel heeft een APS-C Exmor CMOS-sensor. De sensor is wat de A6500 de moeite waard maakt. Bovendien helpen grotere fotodiodesubstraten om het licht effectiever te gebruiken.

2. ISO-bereik:

De Sony A6500 camera heeft een gemiddeld tot hoog ISO-gevoeligheidsbereik. Stel dat we het hebben over het ISO-bereik, tussen 100 en 25.600. Je kunt het ISO-bereik echter uitbreiden tot 51.200.

3. USB port:

De Sony A6500 biedt connectiviteit via een multi-micro USB 2.0 poort. Andere poortopties, zoals micro HDMI (Type-D) connectoren, zijn ook beschikbaar.

sony a6500 camera poorten

Hoe kun je verwijderde video's van Sony A6500 herstellen?

Nu je weet dat je verwijderde video's van Sony A6500 kunt herstellen, vraag je je misschien af: "Hoe herstel ik verwijderde video's van Sony A6500 camera?".

Je kunt nog steeds herstellen als je per ongeluk je video hebt verwijderd of als deze beschadigd is geraakt. Maar hoe? In dit artikel leer je meer over de drie onderstaande methoden. Deze methoden zijn eenvoudig toe te passen en je kunt ze zelf uitvoeren.

Laten we eens kijken naar de volgende verwijderde video herstel methoden.

Oplossing 1: Videoherstelprogramma gebruiken

De eenvoudigste manier om verwijderde video's van een Sony A6500 camera terug te halen is door een video recovery tool te gebruiken. Er zijn echter veel tools beschikbaar, hier gebruiken we Wondershare's Recoverit Gegevensherstel software.

De reden om deze tool te gebruiken is dat het wordt geleverd met een gratis proefversie waarmee je gratis bestanden van beperkte grootte kunt herstellen. Het is ook gemakkelijk te gebruiken en je kunt je gegevens in slechts drie stappen terugkrijgen. Wondershare Recoverit Data Recover ondersteunt ook meerdere bestandstypen en zorgt voor data herstel in bijna alle gevallen.

Dus, om je verwijderde video te herstellen via Wondershare Recoverit Software voor gegevensherstel, volg de onderstaande stappen:

Stap 1: Download en installeer Wondershare's Recoverit Gegevensherstel software.

Klik op de knop hierboven om te downloaden en te installeren. De gratis proefversie biedt een minimaal herstel. Als de software ze bevalt, kunnen ze kiezen voor een premium plan.

Stap 2: Selecteer het opslagmedium waarop het bestand verloren is gegaan.

Zodra de software met succes is geïnstalleerd, kan deze worden geactiveerd. Op het hoofdscherm moet je het opslagapparaat selecteren waarvan je de videobestanden wilt herstellen.

Stap 3: Selecteer de optie Geavanceerd videoherstel in het interfacescherm.

Het is aanbevolen om de uitgebreide herstel optie van de Recoverit software te gebruiken. De verbeterde herstelfunctie verzamelt en scant je video op corrupte fragmenten. Het zorgt ervoor dat de meeste van je video's worden hersteld. Onbeperkte video's kunnen snel en zonder schade worden hersteld.

Nadat je de optie Geavanceerd herstel hebt geselecteerd, klik je op de knop 'Starten' om verder te gaan.

Stap 4: Het proces zal je videobestanden scannen en herstellen.

Wanneer het proces is voltooid, wordt een lijst met herstelde videobestanden weergegeven die verloren zijn gegaan of per ongeluk zijn verwijderd van de A6500 Sony camera. Je kunt ze herstellen en opslaan op een nieuwe locatie.

Oplossing 2: Run CHKDSK

Als we te maken hebben met verwijderde bestanden Herstelleny, zijn er soms problemen met de geheugenkaart van je camera-apparaat. Bestanden op de Sony A6500 geheugenkaart kunnen mogelijk niet worden gelezen. Verwerk in dat geval met deze methode.

Volg de onderstaande stappen:

Stap 1: Druk op de toets 'Win+R' om het menu Uitvoeren te openen.

Stap 2: Typ 'cmd' in het pop-upvenster Uitvoeren en klik op de knop Enter.

Stap 3: Typ "chkdsk D:/f" in het CMD-venster en druk op Enter (vervang de stationsletter van de geheugenkaart in het commando).

chkdsk commando invoeren in cmd-venster

Stap 4: Typ "chkdsk D:/f offlinescanandfix" en druk op enter.

Voer de opdrachten in stap 3 en 4 in en Windows controleert de geheugenkaart op problemen. Deze problemen zijn opgelost en de geheugenkaarten van de Sony A6500 camera kunnen weer worden gelezen.

Controleer of de videobestanden in de Sony A6500 camera toegankelijk zijn.

Oplossing 3: Het stuurprogramma opnieuw installeren

Als Oplossing 1 en Oplossing 2 niet werken en je de Sony Camera A6500 geheugenkaart niet kunt lezen en de verwijderde video niet kunt herstellen. Waarschijnlijk moet het stuurprogramma voor de geheugenkaartlezer opnieuw worden geïnstalleerd.

Oudere of kapotte schijven kunnen de geheugenkaart in het camera-apparaat mogelijk niet lezen. Volg de onderstaande stappen om ze opnieuw te installeren:

Stap 1: Klik op de zoekbalk in de taakbalk van je Windows OS.

Stap 2: Typ 'apparaatbeheer' en als de optie in de zoekresultaten verschijnt, open deze dan.

Stap 3: Vouw in het venster Apparaatbeheer de Geheugentechnologieapparaten uit.

Na uitbreiding wordt het stuurprogramma voor de geheugenkaartlezer van de laptop/PC weergegeven.

Zoek het stuurprogramma voor de geheugenkaart in apparaatbeheer.

Stap 4: Klik met de rechtermuisknop op uw momenteel geïnstalleerde geheugenkaart drivers en klik op verwijderen.

Nadat je op de verwijderoptie hebt geklikt, zal het systeem enige tijd nodig hebben. Het momenteel geïnstalleerde stuurprogramma voor de geheugenkaart wordt dan met succes verwijderd.

Stap 5: Klik met de rechtermuisknop op je geheugenkaart en klik op stuurprogramma's installeren.

Na het verwijderen zie je een geel pictogram met je geheugenkaartapparaat. Dit geeft aan dat de stuurprogramma's ontbreken. Je moet met de rechtermuisknop klikken en de stuurprogramma's opnieuw installeren. Windows zoekt automatisch binnenin en installeert de nieuwste stuurprogramma's.

Stap 6: Start je systeem opnieuw op.

Zodra de stuurprogramma's voor geheugenkaarten opnieuw zijn geïnstalleerd, start u het systeem opnieuw op. Controleer na het herstarten of je de geheugenkaart kunt lezen en de bestanden erin kunt bekijken.

Als er een probleem is met de geheugenkaart, kan deze methode het probleem snel oplossen.

Samenvattend

Er zijn verschillende redenen waarom video van een Sony A6500 apparaat verloren kan gaan. Soms zijn je bestanden niet verloren en ligt het probleem bij je geheugenkaart. Het grootste probleem met geheugenkaarten van camera's is dat ze onleesbaar worden.

Problemen met de geheugenkaart of het stuurprogramma van de kaartlezer zorgen ervoor dat de geheugenkaart niet kan worden gelezen. Oplossing 2 (chkdsk-methode) en oplossing 3 (stuurprogramma opnieuw installeren) pakken dit probleem aan.

Als bestanden uit het geheugen kunnen worden gelezen en video's ontbreken, kan oplossing 1 (Video Recovery Tool) helpen.


4. Continu-opnamesnelheid:

Ga naar de continue opnamesnelheid van de Sony A6500. Het ondersteunt een maximale stabiele opnamesnelheid van 11,0 FPS. Het beste aan de opnamesnelheid is dat deze 1,1 FPS sneller is dan andere gemiddelde spiegelloze camera's. De snelle opnamefunctie van de Sony A6500 is een krachtig hulpmiddel voor actie- en sportfotografie, waarbij snelle actie wordt vastgelegd.

5. Beeldstabilisatie:

De Sony A6500 beschikt over een compleet nieuw beeldstabilisatiesysteem. Het nieuwe beeldstabilisatiesysteem helpt om beelden van uitstekende kwaliteit vast te leggen. Het wordt ook ondersteund door een 5-assig beeldstabilisatiesysteem. Het is de eerste Sony APS-C camera die dat biedt.

De Sony A6500 is uitgerust met een gyrosensor, die een hoofdrol speelt bij de beeldstabilisatie. Je kunt het effect van de beeldstabilisatie ook controleren met de zoekerfunctie.

6. 4K-videoduur:

De Sony A6500 ondersteunt 4K video en kan eenvoudig opnemen met een bitsnelheid van 100 Mbps. De opgenomen bitsnelheid wordt vastgelegd in de XAV S-codec. Voor full HD-video kun je tot 120 FPS opnemen. Ondersteuning voor geweldige 4K-video kan je onderscheiden van de concurrentie. Het werd ongetwijfeld de eerste keuze voor sport- en actievideografie. Wat betreft de afspeeltijd van 4K video heeft de Sony A6500 een maximum van 20 minuten.

7. Batterijlevensduur - CIPA (Achterscherm/EVF):

De Sony A6500 maakt gebruik van een NP-FW50 lithium-ion batterijpakket. Hij ondersteunt het opladen van de batterij via een USB-poort. De levensduur van de batterij voor de A6500 is als volgt:

Lees een korte introductie over de Sony A6500 camera en je zult begrijpen waarom deze zo populair is. De vele functies, waaronder beeldstabilisatie, 4K-video en een uitstekende batterijlevensduur, zijn de prijs meer dan waard.


Conclusie:

Het is gebruikelijk om veel op te nemen van camera's. Stel dat je een Sony A6500 camera gebruikt om video op te nemen. In dat geval kan het gebeuren dat je videobestanden verloren gaan of beschadigd raken.

Maar stel dat er een probleem is met de geheugenkaart in de Sony A6500 camera. Als dit het geval is, probeer dan het commando Schijf controleren te gebruiken of installeer het stuurprogramma voor de kaartlezer opnieuw.

Maar we vinden dat als de geheugenkaart van je Sony A6500 camera leesbaar is en je nog steeds je video's of bestanden niet kunt vinden of lokaliseren. Dan is Recoverit Gegevensherstel Software van Wondershare de beste keuze. De veiligheid, betrouwbaarheid, garantie en het eenvoudige herstel in drie stappen werken elke keer weer voor ons.

Recoverit author

Adriaan Willems

staff Editor

(Click to rate this post)

Generally rated4.5(105participated)

Home > Resources > Photo/Video/Audio Solutions > Hoe verwijderde video's van Sony A6500 herstellen?