Gratis downloaden | De beste Excel Herstelling voor MS Excel

Download gratis de beste Herstelling voor MS Excel

Als je een vraag hebt over excel corruptie en de dringende noodzaak om het aan te pakken. Mis de blog niet, want je kunt de beste Excel-reparatietool voor MS Office Excel-bestanden gratis krijgen op deze website om beschadigde of beschadigde MS Excel-bestanden te repareren.

Deel 1: Veel voorkomende oorzaken van corruptie in Excel-bestanden

Elk type bestand, inclusief Excel-spreadsheets, is gevoelig voor corruptie om verschillende redenen. Daarom, omdat veel van deze bestanden cruciale gebruikersgegevens kunnen bevatten, is het hebben van een excel reparatieprogramma of verschillende bestandsreparatieprogramma's noodzakelijk voor het repareren van dergelijke bestanden.

Er zijn talloze tools beschikbaar op het internet die het veel gemakkelijker maken om corrupte Excel-bestanden te repareren. Hieronder volgen enkele mogelijke redenen waarom uw bestand of excelbestand corrupt kan zijn voordat wij de beste oplossing voor excelreparatie bieden.

1. Onjuiste uitschakeling van het systeem:Dit is de meest voorkomende reden waarom bestanden beschadigd raken. Als de computer plotseling wordt uitgeschakeld terwijl je aan een spreadsheet werkt, omdat de stroom om de een of andere reden uitvalt, kan je werk ernstig in gevaar komen.

2. Virus: Sommige virussen zijn speciaal ontworpen gebruikersbestanden die op een bepaalde machine zijn opgeslagen. Je bent gedoemd als je machine geïnfecteerd raakt met dergelijke malware.

3. Slechte sectoren op opslagapparaten: Omdat alle opslagapparaten hardware zijn, kunnen ze na verloop van tijd en gebruik slechte sectoren ontwikkelen. Als een bestand in zo'n sector wordt opgeslagen, kan het beschadigd raken.

4. Onjuiste afsluiting van de toepassing:Als MS Excel tijdens het werken aan een MS-spreadsheet stopt met reageren of onverwacht wordt afgesloten, bestaat de kans dat het geopende bestand beschadigd raakt.

5. Grote gegevens op één blad:Oké, we weten dat het een beetje raar klinkt, maar een MS-spreadsheet is geen database. Grote bestanden hebben een grotere kans om corrupt te raken dan kleinere, omdat het niet gemaakt is om grote hoeveelheden gegevens te beheren.

Deel 2: Download gratis de beste tool voor Excel Herstelling

We zijn ons ervan bewust dat je niet naar onze pagina bent gekomen om naar verklaringen te zoeken voor de corruptie in je bestand. Maar de kennis is goed, weet je? Nee, laten we het hebben over de beste manier om corrupte Excel-bestanden te repareren.

1. Beste Excel Herstellingstool:

Wondershare Repairit - File Repair is een van de beste bestandsreparatietools die het proces vereenvoudigen om corrupte excelbestanden te repareren. Het programma is een uitstekend Excel reparatieprogramma voor het herstellen van defecte spreadsheets vanwege de volgende belangrijke kenmerken. De speciale functies en methoden die dit bestandsreparatieprogramma heeft, zijn cruciaal voor het repareren van defecte Excel-bestanden.

  • Beschadigde bestanden in verschillende gradaties herstellen, inclusief bestanden die leeg zijn, niet willen openen, een onbekende indeling hebben, onleesbare informatie bevatten, waarvan de lay-out is gewijzigd, enz.

  • Tabellen, grafieken, grafiekbladen, foto's, formules, celopmerkingen, sorteren en filteren kunnen er allemaal mee worden opgelost.

  • Het kan ook bestanden repareren die XLS / XLSX bestanden bevatten met één of meer bladen.

  • Voor zover mogelijk worden werkbladkenmerken en celopmaak behouden tijdens het herstellen.

  • Herstelt beschadigde bestanden feilloos zonder het originele bestand te wijzigen, met een zeer hoog succespercentage.

  • Ondersteuning voor Microsoft Excel 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 en Office 365.

  • Ondersteuning voor Windows 11/10/8/7/Vista, Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022 en macOS 10.10~macOS 14.

Hoe beschadigde MS Excel herstellen

Dit is een korte, stapsgewijze handleiding over hoe u Wondershare Repairit - File Repair kunt gebruiken om defecte Excel-bestanden te repareren.

Stap 1 Klik op het pictogram Bestand toevoegen / openen in het bestandsmenu en selecteer de optie om bestanden toe te voegen.

herstelling MS Excel-bestanden stap 1

Stap 2 Het venster Herstelling van Excel verschijnt. Bestanden kunnen worden toegevoegd via een van de volgende stappen.

  • Klik op selecteer bestanden, er verschijnt een open dialoogvenster. Zoek en selecteer een Excel-bestand en kies corrupte bestanden.

  • Klik op selecteer mappen, er verschijnt een browser. Zoek en selecteer de gewenste map en klik op ok. Klik nu op scannen.

  • Klik op bestanden zoeken. Klik in geopende browsers op het station dat moet worden doorzocht. Alle Excel-bestanden op die specifieke schijf worden nu getoond.

herstelling MS Excel-bestanden stap 2

Stap 3 In het linkerdeelvenster van de hoofdinterface worden alle bestanden weergegeven die in de vorige stap zijn geselecteerd. Ze hebben allemaal dozen. Controleer de bestanden in het vakje die moeten worden gerepareerd. Klik nu op het startpictogram "Herstelling" in het menu Bestand.

herstelling MS Excel-bestanden stap 3

Stap 4 Er wordt een Opslagvak weergegeven. In dit vak kun je aangeven waar je het nieuwe gecorrigeerde bestand wilt opslaan. Je kunt ook een voorbeeld van de gerepareerde bestanden bekijken.

herstelling MS Excel-bestanden stap 4

Stap 5 Heb wat geduld en wacht. Een Excel-bestand kan in maximaal 5 minuten worden gerepareerd, tenzij het bestand buitensporig groot is of meerdere volledig geladen spreadsheets bevat. Geniet van de herwonnen bestanden!

Deel 3. Tips voor Herstelling van Excel-bestanden

1. Het verschil in licenties:Met een technicuslicentie kun je tools op veel computers installeren, terwijl een residentiële licentie of licentie voor één gebruiker de installatie van software beperkt tot één computer.

2. Kan bestand niet lezen:Een van de vele corruptiefouten van Microsoft Excel, Wondershare Repairit to repair excel files kan het gemakkelijk voor je repareren.

3. De Herstelling start niet:Zorg ervoor dat al uw MS Office-modules gesloten zijn en probeer de Herstelling opnieuw te starten door op Opnieuw proberen te klikken.

4. Behoud van technische formule:Om een reparatie uit te voeren op een bestand dat technische formules bevat, moet het analysegereedschapspakket handmatig worden ingeschakeld. Deze optie is te vinden in tools > add-ins. Als deze stap wordt genegeerd, kunnen sommige formules verloren gaan. Sommige zouden echter nog steeds behouden blijven.

5. Er kan gegevensverlies optreden:Ondanks dat deze excel reparatie tool zijn best doet om elke cel van je excel bestand te repareren, kan er niets gedaan worden als het al gedaan is door corruptie. Kleinere bestanden en minder ernstig beschadigde bestanden hebben minder kans op gegevensverlies. Grotere bestanden hebben meer kans omdat zelfs een kleine beschadiging een aanzienlijke impact kan hebben vanwege hun grootte.

Conclusie

Met de informatie die je in deze les hebt opgedaan, kun je misschien bestanden repareren voor jezelf, je dierbaren of je collega's en kun je vrienden adviseren over corruptiegerelateerde zaken. Als je ook last hebt van problemen met Word-documenten, bekijk dan hier hoe verwijderde Word-documenten terug te vinden.