Top 10 Gratis Video Recovery Software & App voor Windows PC

De 10 Beste Gratis Video Recovery Software & Apps voor Windows PC

“Is er een manier om video's die ik heb verwijderd meer dan 2 jaar geleden van mijn SSD te herstellen? —- Vraag van Quora”

Op deze pagina zullen we de beste video recovery software voor Windows PC dat zal u helpen verwijderde of verloren video-bestanden herstellen en neem weg je angst om belangrijke en dierbare video-bestanden voor altijd te verliezen. Als u een Mac-gebruiker bent, kunt u naar de beste video recovery software voor Mac

Wat u moet weten over Video Recovery

Video-bestanden verschillen van alle andere soorten gegevens. Vergeleken met andere bestandstypen zoals foto's, documenten, heeft een video meestal een grotere bestandsgrootte. Zo is de video data waarschijnlijk niet dicht genoeg geschreven fysiek op de harde schijf, geheugenkaart module, camera kaart, of andere opslagapparaten. Die gefragmenteerde, afzonderlijke stukken gegevens worden over het algemeen aangeduid als videofragmenten .

Met dit concept in gedachten, zult u begrijpen waarom een video is niet herstelbaar of niet-spelbaar na herstel met behulp van conventionele data recovery software. De video, vooral grote video, zal verspreid worden over een groot gebied van de schijf, in een onbekend aantal fragmenten, waardoor de relevante gegevens sectoren moeilijk te identificeren. Terwijl de gemeenschappelijke data recovery tools herstellen van de gegevens hetzelfde als het is opgeslagen in de opslagmedia (Wanneer de video is versnipperd, de herstelde video is ook versnippeld), een professionele video recovery softwarezal automatisch scannen, verzamelen, en overeenkomen met de fragmenten van de video's of zelfs Reparatie van beschadigde video's , en dus zorgt ervoor dat uw video's volledig worden hersteld.

Hoe te kiezen Video Recovery Software voor PC

Hier zijn enkele factoren om te overwegen bij het kiezen van een video recovery software.

 • Ondersteunde videoformaten

Dit is ongetwijfeld de eerste en belangrijkste factor. De meeste herstelhulpmiddelen ondersteunen MP4-herstel. Wat als het bestandsformaat van uw verwijderde video's niet zo populair is? De tool die u kiest moet u in staat stellen om een breed scala van video-formaten te herstellen.

 • Ondersteund bestandssysteem en apparaten

Wat is uw opslagmedium, computer harde schijf, flash drive, sd-kaart, externe hard drive of andere opslagapparaten? U moet overwegen of de tool ondersteunt herstel van uw apparaat. Ook zijn er verschillende bestandssystemen: HFS, HFS+, NTFS, FAT,FAT32, exFAT, enz. .

 • Gebruikersvriendelijk

Als u geen data professional bent, vereenvoudigen een gebruiksvriendelijke interface en eenvoudige herstelstappen met een paar klikken het gegevensherstelproces en verminderen u de stress die gepaard gaat met het herstellen van verloren videobestanden.

 • Ondersteunde bestandsverlies scenario's

Er zijn een verscheidenheid aan gevallen waarin u zich misschien in de positie bevindt van de noodzaak om video's te herstellen van uw Windows-computer. Misschien heb je per ongeluk een film verwijderd die je wilde opslaan het formatteren van de harde schijf, of het videobestand is beschadigd en ze moeten het in de oorspronkelijke staat herstellen. De recovery tool die u kiest moet in staat zijn om uw gegevensverlies situatie te beheren.

Top 10 Video Recovery Software & Apps voor Windows

Gezien de bovenstaande vier factoren, zijn er verschillende video recovery software toepassingen voor Windows computer / laptop beschikbaar, maar welke is het meest geschikt voor u? Bekijk onze top 10 lijst om te kiezen voor degene die het beste bij uw behoeften past!

 1. Recoverit verbeterde herstel
 2. EaseUS Professional Software voor gegevensherstel
 3. Disk Drill herstel
 4. Recuva Data Recovery Pro
 5. DiskDigger
 6. MiniTool Video-herstel
 7. Sterrengegevensherstel
 8. iBeesoft Gegevensherstel
 9. RecoverMyFiles
 10. ThunderSoft

#1: Recoverit verbeterde herstel

Wondershare Recoverit is een gegevensherstelprogramma dat u kan helpen bij het herstellen van verwijderde of verloren bestanden, het repareren van computers die niet opstartbaar zijn, videoherstel en video-herstel. Het biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke UI. De bekroonde gepatenteerde technologie voor het herstellen van video-fragmentbestandenmaakt Recoverit de beste video recovery software voor zowel Windows en Mac. Het kan video's die permanent zijn verwijderd, verloren als gevolg van harde schijf mislukking of opmaak, of versleuteld door ransomware te herstellen. Recoverit ondersteunt ook een groot aantal bestandstypen, waardoor het veelzijdig is.

Probeer het gratis

Voor Win 7 of later (64-bit)

Probeer het gratis

Voor macOS 10.12 of hoger

beste video recovery software voor windows pc

Belangrijkste kenmerken

 • Ondersteunt alle bestandssystemen: Recoverit ondersteunt en herstelt alle bestandsformaten, waaronder NTFS, FAT, HFS+, APFS, enz.
 • Ondersteunt 2000+ opslagapparaten: U kunt verwijderde of verloren documenten, foto's, video' s, audios, e-mails, enz. herstellen van bijna elk apparaat of opslagmedium, zoals harde schijf, USB-flashdrive of SSD, externe harde disc, pen drive, floppy disc, digitale camera's, drones en DVR met de hulp van deze high-tech data recovery programma.
 • Verbeterde herstel: Naast alle populaire videoformaten, zoals MP4, AVI, MOV, M4V, 3GP, 3G2, M4A, ASF, FLV, MPEG, enz., beschadigde Ultra HD, 4K en 8K films worden gescand, verzameld en aangepast, zodat de meeste van uw video's worden hersteld.
 • Service voor beschadigde videobestanden: Wondershare Recoverit kan u helpen bij het herstellen van beschadigde, gesneden, en gebroken video. Het heeft twee reparatiemodi: snelle reparatie en geavanceerde reparatie, om een verscheidenheid aan reparatie-eisen te voldoen en de kwaliteit van de reparatie te verbeteren.
 • Ondersteunde Windows OS: Windows 11/10/8/7/Vista/XP
Probeer het gratis

Voor Win 7 of hoger (64-bits)

Probeer het gratis

Voor macOS 10.12 of hoger

Hoe te herstellen van verwijderde video's op Windows met behulp van Wondershare Recoverit

Wondershare Recoverit heeft het herstellen van video-bestanden gemakkelijker, sneller en veel betrouwbaarder gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is deze eenvoudige stappen volgen om verwijderde videobestanden te herstellen:

Stap1Start de Software en kies de bestandslocatie

Start Recoverit op uw pc en selecteer de map waar u uw video's hebt verloren.

lauch de beste pc video herstel software
Stap2Scan

Nadat u de map hebt geselecteerd, zal het video-herstelprogramma beginnen met het scannen van de verwijderde video-bestanden. Dit kan een paar minuten duren.

de verwijderde video's scannen
Stap3Het herstellen van verloren video-bestanden

Na de scan, zult u in staat zijn om alle herstelde video's en voorbeelden te bekijken. Selecteer de videobestanden die u wilt herstellen en klik op de knop "Recover" om ze op een veilige locatie op te slaan.

herstellen van video's op uw windows pc
Stap4Geavanceerde video herstel

U kunt de optie "Verbeterde herstel" gebruiken, om een grondige zoekopdracht uit te voeren en herstel van diep verborgen video's. Door er gewoon op te klikken zal een grondige zoekopdracht worden gestart om op zoek te gaan naar grootschalige video-inhoud.

doen geavanceerde video recovery voor diep verborgen video's
Stap5Verwijderde video's herstellen

U moet gewoon wachten omdat de Deep Scan zal langer duren om te combineren en splice de video fragmenten om ze te halen. De bevindingen van de Enhanced Recovery zullen worden getoond in het programma, en u zult in staat zijn om ze te preview. Recoverit kunt u zoeken naar bepaalde films en kijken ze rechtstreeks vanaf de UI. Maak een selectie van de video's die u wilt bewaren en klik vervolgens op de optie "Recover".

voorbeeld bekijken en herstellen van de gevonden video's
Probeer het gratis

Voor Win 7 of hoger (64-bits)

Probeer het gratis

Voor macOS 10.12 of hoger

Plannen & Prijzen

Wondershare Recoverit is beschikbaar in gratis en betaalde versies. De volgende tabel legt de betaalde plannen en de prijzen van Wondershare Recoverit:

Items
Essentieel
Standaard
Premium
Prijs $69,99/jaar $79,99/jaar $99,99/jaar
Functies Gegevensherstel
 • Gegevensherstel
 • Bootable Toolkit - Herstellen van gecrasht PC
 • Gegevensherstel
 • Bootable Toolkit - Herstellen van gecrasht PC
 • Verbeterde herstel en reparatie

Voordelen & nadelen

Voordelen

De software is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners.

Het wordt geleverd met een breed scala van functies en opties die het herstelproces gemakkelijk en handig maakt.

Het bezit gepatenteerde technologie voor een complete video recovery met de hoogste herstel succespercentage

Nadelen

Er zijn enkele klachten geweest over het feit dat de software duur is.

Probeer het gratis

Voor Win 7 of hoger (64-bits)

Probeer het gratis

Voor macOS 10.12 of hoger

#2: EaseUS Professional Data Recovery Software

De EaseUS Gegevensherstel Wizard Pro voor Windows is een geweldigegegevensherstelsoftware dat u kunt helpen uw verloren of verwijderde video's te herstellen in slechts een paar eenvoudige stappen. Deze software is uiterst eenvoudig te gebruiken en kan video's herstellen van elk type opslagapparaat, waaronder harde schijven, USB-flashstations, geheugenkaarten en meer.

Easeus video recovery software voor windows pc

Belangrijkste kenmerken

De EaseUS Data Recovery Wizard Pro voor Windows wordt geleverd met verschillende geavanceerde functies:

 • Ondersteunt gemeenschappelijke video-verlies situaties, waaronder opmaak, verwijderen, verloren partitie, Raw, en nog veel meer. U kunt gemakkelijk herstellen video-bestanden zoals MOV, AVI, ASF, WMV, MP3, en MP4.
 • Ondersteunt gegevensherstel van de NAS-server: Bijna alle NAS-merken en bestanden worden ondersteund.
 • Flexibele scanmogelijkheden zijn beschikbaar: u kunt snelle scans gebruiken om snel te zoeken naar verwijderde video's en geavanceerde scans om de sector van het opslagapparaat per sector te scannen voor verdere herstelresultaten.
 • Herstel en herstel verloren / beschadigde camera video's: De nieuwste video van EaseUS Wizard Pro wordt geleverd met een verloren video reparatie functie - herstel alle corrupte, beschadigd en gebroken MP4 en MOV-video's.
 • Ondersteunde Windows OS: Windows 11/10/8/7

Plannen & Prijzen

EaseUS Data Recovery Wizard Pro is gratis beschikbaar en het is ook verkrijgbaar in een betaalde versie voor $ 69.95 /maand, $ 99,95 /jaar, $ 149.95/Lifetime.

Voordelen & nadelen

Voordelen

Gebruikersvriendelijke interface

Intuïtief herstelproces

Kan beschadigde video's herstellen

Nadelen

Beperkte ondersteuning voor videobestandssoorten

#3: Disk Drill herstel

Disk Drill is een krachtige video-herstelsoftware die video's kan herstellen die zijn verwijderd of verloren van elk type opslagapparaat. Het heeft ook een ingebouwde gegevensbeschermingsfunctie die uw video's kan beschermen tegen het per ongeluk worden verwijderd of verloren.

schijf boren video herstel software voor windows pc

Belangrijkste kenmerken

 • Het kan video's herstellen van elk opslagapparaat, inclusief interne en externe harde schijven, USB-flashstations, geheugenkaarten en meer.
 • Disk Drill ondersteunt ook een breed scala aan video-bestandsformaten, waaronder AVI, MOV, MP4 en WMV.
 • Eenvoudig te gebruiken interface
 • Gratis proefversie beschikbaar
 • Ondersteunde Windows OS: Windows 11/10/8.1/8/7/Vista/XP

Plannen & Prijzen

Disk Drill is een krachtige video recovery software voor Windows die beschikbaar is voor het herstellen van maximaal 500MB van Data gratis en upgraden naar Pro met $ 89.99 / lifetime.

Voordelen & nadelen

Voordelen

Het is gemakkelijk te gebruiken. De gebruikersinterface is intuïtief en gemakkelijk te navigeren.

Gratis proefversie

Verhindert per ongeluk verwijderen

Het is betaalbaar

Nadelen

Beperkte ondersteuning voor videobestandssoorten

Toont geen bestandskwaliteit voordat het wordt hersteld

Geen video-hersteloptie

#4: Recuva Data Recovery Pro

Recuva is een gratis video herstel software dat is beschikbaar voor Windows-gebruikers. Het is eenvoudig te gebruiken en kan video's herstellen van een breed scala aan opslagmedia, waaronder harde schijven, geheugenkaarten, USB-stickers en meer.

beste video recovery software voor pc - recuva

Belangrijkste kenmerken

 • Een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface.
 • De mogelijkheid om video's te herstellen uit een breed scala van formaten.
 • De mogelijkheid om video's die zijn verwijderd van een verscheidenheid van verschillende opslagmedia te herstellen.
 • Gratis proefversie beschikbaar
 • Ondersteunde Windows OS: Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP

Plannen & Prijzen

Recuva is verkrijgbaar in twee versies; gratis en premium voor $19.95/maand.

Kenmerken
Gratis
Premium
Geavanceerde bestandsherstel Ja Ja
Ondersteuning voor virtuele harde schijf Geen Ja
Automatische updates Geen Ja
Premium-ondersteuning Geen Ja

Voordelen & nadelen

Voordelen

Ondersteunt video herstel van Android interne geheugen

Aanbiedt gratis versie

Nadelen

Kan traag worden gescand voor video's

UI niet intuïtief

Beperkte bestandstypen en bestandssysteemondersteuning

#5: DiskDigger

DiskDigger is een krachtige video-herstelsoftware die video's en de meeste andere soorten bestanden kan herstellen van verschillende soorten media die uw pc kan lezen, waaronder harde schijven, USB-flashstations, geheugenkaarten en meer.

best video recovery app for windows - diskdigger

Belangrijkste kenmerken

 • Het ondersteunt alle bestandssystemen.
 • Het kan video's die zijn verwijderd of verloren als gevolg van het formatteren of corruptie van de opslagmedia te herstellen.
 • DiskDigger kan ook herstellen van video's die zijn verborgen of tijdelijk verwijderd, als gevolg van een systeem crash of stroomstoring.
 • Het kan zelfs herstellen van video's die zijn gecodeerd of wachtwoord-beschermd.
 • Ondersteunde Windows OS: Windows 11/10/8/7/Vista/XP

Plannen & Prijzen

DiskDigger biedt een gratis proefversie voor Windows pc. Het heeft ook een premium-versie voor $ 14,99 voor het leven.

Voordelen & nadelen

Voordelen

Intuïtieve UI

Werkt op Windows, Linux, Android en Mac

Nadelen

U kunt een specifieke map niet scannen

Als de harde schijf van uw computer is beschadigd of corrupt, kan het niet mogelijk zijn om uw bestanden te herstellen met behulp van DiskDigger.

#6: MiniTool Fotoherstel voor Windows

MiniTool Foto herstelis een efficiënte foto en video herstel tool voor Windows PC. Het herstelt verloren en verwijderde video's van computer harde schijven, geheugenkaarten, USB-stickers, digitale camera's en uitneembare stations. Het herstelproces van video is eenvoudig en stelt u in staat om de verloren en verwijderde video's terug te krijgen in geval van per ongeluk verwijderen, geformatteerde schijven, virussen of malware-infecties, herinstallatie van Windows, enz.

minitool video recovery app voor pc

Belangrijkste kenmerken

 • MiniTool ondersteunt populaire videoformaten maar is beperkt tot MP4, MOV, M4A, 3GP, 3G2, WMV, ASF, SWF, M2TS, MKV, en MTS-bestanden. Het herstelt foto's en audio ook.
 • De software kan video's die zijn verwijderd of verloren als gevolg van het formatteren of corruptie van de opslagmedia te herstellen.
 • Ondersteunde Windows OS: Windows 10/8/8.1/7

Plannen & Prijzen

Gratis
Persoonlijk Maandelijks Abonnement
Persoonlijk Jaarlijks Abonnement
Personal Ultimate Plan
Gratis $69 $89 $99
Herstel tot 1GB bestanden Onbeperkte gegevensherstel Onbeperkte gegevensherstel Onbeperkte gegevensherstel

Voordelen & nadelen

Voordelen

Gemakkelijk te gebruiken

Gratis versie herstelt tot 1GB

Nadelen

Ontbreekt geavanceerde functies zoals diepe scan, toevoegen van videobestandstype, of andere aangepaste opties

Gebruikersinterface niet schoon

Alleen basis video herstel. Daarom is het duur met betrekking tot de kenmerken

#7: Sterrenfoto herstel

Sterren Photo Recovery is een feature-rijke software voor zowel video recovery en video reparatie. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en kan video's in een verscheidenheid van formaten herstellen met aangepaste opties en diepe scancapaciteit.

video recovery software voor windows 10 en 11 - stellar foto recovery

Belangrijkste kenmerken

 • Stellar video recovery software kan alle video-bestanden, waaronder 3G2, 3GP, AJP, ASX, MTS, AVI, DIVX, F4V, HDMOV, M4R, MKV, MOI, MP4, MPEG, MQV, OGG, OGM, SVI, TOD, VID, VOB, MXF.
 • De recovery tool herstelt foto's, audio & video's die zijn verloren van geformatteerd, beschadigd, en beschadigde camera geheugenkaarten, SD-kaartjes, harde schijven, en USB-flashstations.
 • Het ondersteunt het extraheren van video's van gekraakte CD's / DVD's.
 • Ondersteunde Windows OS: Windows 11/10/8/7

Plannen & Prijzen

Standaard
Professionele
Premium
$29.99/year $39,99/jaar $49.99/year
Herstelt foto's, video & muziekbestanden
 • Herstelt foto's, video & muziekbestanden
 • Reparatie van beschadigde foto's
 • Herstelt foto's, video & muziekbestanden
 • Reparatie van beschadigde foto's
 • Reparaties corrupte video's

Voordelen & nadelen

Voordelen

Gemakkelijk te gebruiken

Herstelt CD/DVD-video's

Herstelt elk videobestandsformaat

Ondersteunt het sorteren van bestanden per type, grootte en locatie

Nadelen

Proefversie slaat de herstelde video's niet op

Ondersteunt niet herstel van verloren partitie

Diep scannen duurt lang

#8: iBeesoft Data Recovery

iBeesoft Gegevensherstel kan verloren, geformatteerde of beschadigde gegevens herstellen. Deze video recovery app is handig omdat het werkt op zowel Windows en Mac. Een intuïtieve gebruikersinterface maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk Windows video te herstellen.

ibeesoft gegevensherstel voor vensters

Belangrijkste kenmerken

 • iBeesoft is een effectieve data recovery tool die niet alleen video's herstelt, maar ook andere bestandstypen zoals kantoor, foto's, documenten van harde schijf, computerpartities, SD-kaart, externe harde drive, RAW-drive, USB-station, enz.
 • De video recovery software kan meerdere video formaten zoals AVI, MOV, MP4, WMV, MKV, ASF, FLV, M4V, 3GP, 3G2, SWF, MPG, RM/RMVB, MPEG, enz.
 • Het kan ook beschadigde video's, foto's en meer bestanden herstellen.
 • Ondersteunde Windows OS: Windows 11/10/8/7

Plannen & Prijzen

iBeesoft Windows Data Recovery biedt 3 plannen:

 • Perso onlijke licentie bij $59.95/jaar voor 1 Windows-pc
 • Family License bij $89.95/jaar voor 2-5 Windows-pc's
 • Bedrijfsvergunning bij $199.95/jaar, geactiveerd op elke computer of servers in het bedrijf

Voordelen & nadelen

Voordelen

60 dagen geld terug garantie

Gebruiksvriendelijke UI

Ondersteunt video herstel en reparatie

Nadelen

Laat u de herstelde video's niet opslaan in de proefversie

Langzaam uitvoeren in diepe scan-modus

#9: RecoverMyFiles

Recover MyFiles is ook een van de meest betaalbare windows video recovery software programma's op de markt, waardoor het een uitstekende waarde voor uw geld.

gratis video recovery software voor windows 10

Belangrijkste kenmerken

 • Bestandsherstel na toevallig formatteren, zelfs als u Windows opnieuw hebt geïnstalleerd.
 • Herstellen van harde schijf, camera kaart, USB, Zip, floppy disk, iPod, en andere media
 • Bestanden terughalen na een partitioneringsfout
 • Ondersteunt NTFS, FAT(12/16/32), exFAT, HFS en HFS+ bestandssysteem
 • Ondersteunde Windows OS: Windows 10/8/7

Plannen & Prijzen

RecoverMyFiles windows video recovery app biedt 3 plannen:

 • Standaard bij $69.95/jaar
 • Professionele bij $99.95/jaar
 • Technicus bij $349.95/jaar

Voordelen & nadelen

Voordelen

Het heeft een eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface en kan video's herstellen van een breed scala aan bronnen, waaronder harde schijven, USB-flashstations, geheugenkaarten en optische discs.

Voordelen

Kostbaar

Langzaam uitvoeren

#10: ThunderSoft

ThunderSoft Free Data Recovery is een handig hulpmiddel voor het herstellen van per ongeluk verwijderde bestanden van een Windows-computer. De app kan gegevens herstellen van Windows-computers, evenals SD-kaarten, laptops en smartphones.

beste video recovery app voor windows

Belangrijkste kenmerken

 • Het ondersteunt een grote verscheidenheid aan bestandsformaten, waardoor het gemakkelijk is om elk type video dat u hebt verloren te herstellen.
 • De software is ook heel eenvoudig te gebruiken, met een eenvoudige en intuïtieve interface die het gemakkelijk maakt om uw video's te vinden en te herstellen.
 • Ondersteunde Windows OS: Windows 11/10/8/7

Plannen & Prijzen

Deze video recovery app voor ramen is gratis beschikbaar.

Voordelen & nadelen

Voordelen

Het kan ook bestanden lezen en ophalen

De applicatie is snel en eenvoudig te gebruiken.

Het is een freeware-software

Nadelen

Het herstel video-formaat is beperkt

Het kan niet herstellen en repareren beschadigde of corrupte video's

Conclusie

Het is nooit aangenaam om een belangrijke video te verliezen. Deze gedetailleerde gids introduceert u niet alleen de beste video recovery tools op de markt, maar ook u voorzien van dingen om te overwegen bij het kiezen van video-recovery software.

Probeer het gratis

Voor Win 7 of hoger (64-bits)

Probeer het gratis

Voor macOS 10.12 of hoger